Houten vloeren multiplanken

 

 

Houten vloeren multiplanken.
De Vloerderij is al bijna 15 jaar bezig met houten vloeren multiplanken en leverde en legde al honderden houten vloeren, dus ook multiplanken door alle provincies van Nederland. De meeste multiplank houten vloeren komen uit eigen schaverij.

Een houten vloeren multiplanken kunnen in drie variaties geleverd worden. A-B en C.

A = met heel weinig noest
B= gemiddelde noest en nerf
C = Bourgondisch en lekker ruig.

Deze laatste houten vloer, ook in multiplank uitvoering heeft een sterke persoonlijkheid en is uiterst decoratief. We noemen wel eens “de bestseller in houten vloeren”. De Vloerderij verkoopt deze houten vloeren en multiplanken al vanaf € 31.- per m2 in een super massieve uitvoering.

Houten vloeren kunnen dus ook in een multiplank uitvoering gemaakt worden en dit zonder de originaliteit van de houten vloer geweld aan te doen. Deze houten vloeren multiplanken met een speciale onderlaag geven geen krimp. En als ze eenmaal liggen blijft de uitstraling gelijk aan die van de massieve houten vloeren. Deze houten vloeren multiplanken met een massieve eiken toplaag blijven verbazen. Ze blijven veilig en vast liggen en zijn bestand tegen de altijd zo lastige luchtvochtigheid perikelen. Maar ook zijn de multiplanken super geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Een houten vloer ook wel multiplank genoemd met zo’n mooie strakke toplaag ligt met heel veel gemak en ook nog eens zonder problemen jaren en jaren achtereen. De Vloerderij produceert alle houten vloeren zelf en is dan ook goed in staat lage prijzen te hanteren.

Met vier houten vloeren showrooms in de regio’s Amsterdam, Groningen, Zwolle en Nijmegen, is de Vloerderij overal goed vertegenwoordigd. De Vloerderij bestrijkt een groot deel van Nederland.

Ga naar de Vloerderij Website. Of bel 06-46381181   emailen kan ook 

Eikenhouten vloeren van Frans eiken

Vier té gekke houten vloeren showrooms in Nederland
 

Regio Amsterdam
Rijksstraatweg 439a
2025 DC Haarlem
06 46 38 11 81
Regio Groningen
Borgercompagnie 252
9631 TP Borgercompagnie (Gr)
06 46 38 11 81
Regio Zwolle
Oostercluft 418-420
8332 DR Steenwijk
06 46 38 11 81
Regio Nijmegen
Lange Beyerd 16a
5431 SJ Cuijk
06 46 38 11 81