Verouderde houten vloeren

 

Verouderde houten vloeren.

Verouderde houten vloeren kunnen tegen een stootje. Vooral de verouderde eikenhouten vloeren zijn dan ook van een hele sterke en robuuste kwaliteit.
Het leggen van verouderde houten vloeren is goed te doen, of ze nu massief zijn of in de al weer een poosje bekende lamelplanken.
Uiteraard kunnen Multiplanken ook verouderd worden, ja ook deze vaste & veilige plank. De
Multiplank is heel stabiel en werkt nauwelijks. Da's toch een groot voordeel en de optiek van het verouderen is practisch gelijk aan de veroudering van een massieve eiken plank.

Verouderde houten vloeren kunnen schitterend bewerkt worden met een natuurolie en de noest- en nerftekening in deze verouderde houten vloeren geeft een prachtige patina. Een verouderde houten vloer met karakter dus.
deze verouderde houten vloeren zitten zwarte delen, die dit soort houten vloeren veel karakter geven. Hierbij komt ook nog., dat ook deze verouderde houten vloeren doorgaans harder zijn dan vele andere houtsoorten.

Wij hebben ons bijna voor de volle honderd procent gespecialiseerd in verouderde houten vloeren., deze speciale houten vloeren hebben voor ons geen enkel geheim meer.

Ga je voor een creatieve- en lage prijs, kies dan voor een
verouderde houten vloer van de Vloerderij.
Want zo'n specifieke verouderde houten vloer gaat jaren mee en zal je nooit vervelen.
Je bent van harte welkom in een van onze houten vloeren showrooms, hier liggen al die houten vloeren in verschillende uitvoeringen. Keus genoeg en je kunt ze allemaal zien liggen op grote oppervlakten.
Hoe dan ook bekijk eerst de filmpjes maar eens en je zult zien, dat zo'n echte houten vloer de overweging zeker waard is.

Ga naar de Vloerderij Website. Of bel 06-46381181   emailen kan ook 

Goedkope houten vloer?, de Vloerderij

Vijf té gekke houten vloeren showrooms in Nederland
 ( Nu ook in Limburg )

Regio Amsterdam
Rijksstraatweg 439a
2025 DC Haarlem
06 46 38 11 81
Regio Groningen
Borgercompagnie 252
9631 TP Borgercompagnie (Gr)
06 46 38 11 81
Regio Zwolle
Oostercluft 418-420
8332 DR Steenwijk
06 46 38 11 81
Regio Nijmegen
Lange Beyerd 16a
5431 SJ Cuijk
06 46 38 11 81
 
houten vloeren op de Veluwe en Gelderland. Houten vloeren in Nunspeet, Harderwijk en Barneveld. Maar ook Houten vloeren in Nieuwegein, Culemborg en Maarssen.